AKCIJA

Znižanje izdelkov za regeneracijo mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Reference

Naše artikle uporabljajo tudi v športnih zvezah s katerimi ponosno sodelujemo kot uradni partner: 

 szs kzs
rzs ozs

Ponosno sodelujemo

Izjemno ponosni smo tudi na sodelovanje z mnogimi fizioterapijami po Sloveniji in Hrvaški, športnimi centri, športnimi klubi, posameznimi športniki in zdravstvenimi ustanovami. Nekaj vam jih predstavljamo tule spodaj.

 
 
 • KOŠARKARSKA ZVEZA SLOVENIJE

  Izjemno pomembna je popolna regeneracija, za katero skrbi naš partner Fizian, ki z vrhunsko opremo poskrbi, da se naša dekleta in fantje po napornih treningih regenerirajo tako, kot je treba.
  Preberi več Poglej vse
   
 • ROKOMETNA ZVEZA SLOVENIJE

  Skrivnost dobrega počutja naših reprezentantov po vseh napornih treningih so tudi moderne aparature, ki našim terapevtom pomagajo pri terapijah. Hvala našemu partnerju, podjetju Fizian, ki nam to omogoča!
  Preberi več Poglej vse
   
 • NOGOMETNA ZVEZA SLOVENIJE

  Nogometna zveza Slovenije je razširila sodelovanje s podjetjem Fizian, ki zagotavlja fizioterapevtske aparate za boljšo fizično pripravljenost in regeneracijo nogometašev.
  Preberi več Poglej vse
   
 • SLO Biatlonska reprezentanca

  Sodelujemo tudi z našimi Biatlonci, za katere smo poskrbeli z našimi artikli tudi med nedavnim svetovnim prvenstvom na Pokljuki (februar, 2021). Preizkusili so razne naše artikle za regeneracijo in fizioterapijo ter bili z njimi zelo zadovoljni.

  Preberi več Poglej vse
   
 • ODBOJKARSKA ZVEZA SLOVENIJE

  Naša fizioterapevta Pietro in Žiga s številnimi terapijami pomagata fantom pri regeneraciji, da bodo kar najbolje pripravljeni na tekme. Pri tem jima pomagajo terapevtski aparati iz podjetja Fizian!
  Preberi več Poglej vse
   
 • Specialna bolnica Sveta Katarina

  Specialna bolnica Sveta Katarina pri Zagrebu, ki je največja zasebna bolnišnica na Hrvaškem, je izbrala najsodobnejši aparat za tecar terapijo Wintecare T-Plus, švicarskega podjetja Wintecare. Tako bodo svojim pacientom lahko še naprej nudili le najboljše storitve.

  Preberi več Poglej vse
   
 • Affidea Hrvaška

  Affidea, ponudnik vseevropskih diagnostičnih in polikliničnih storitev v skupnosti ter specialističnih zdravstvenih storitev, deluje v 356 centrih v 15 državah. Znotraj rastoče mreže upravljajo oskrbo in zagotavljajo, da pacienti prejmejo ustrezno, osebno oskrbo vodilnih medicinskih strokovnjakov.
  Preberi več Poglej vse
   
 • HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE

  V veliko pomoč so jim bile naprave Normatec, Sixtus in Hyperice, ki jih je posodilo podjetje Fizian.si.
  Preberi več Poglej vse
   
 • Dejan Vinčič, profesionalni odbojkaš

  Produkti, ki jih ponuja Fizian so res vrhunski in zelo kvalitetni. Sam kot vrhunski športnik si ne predstavljam dneva treninga brez pripomočkov Hypervolta...

  Preberi več Poglej vse
   
 • Fizioterapija Fuchs

  V Fizioterapiji Fuchs zelo radi sodelujemo s Fizian-om, saj dobivamo najbolj kvalitetne aparate in materiale za delo s pacienti. Z njihovo pomočjo imamo dostop do najnovejših aparatov na tržišču. Poleg dobre ponudbe pa poskrbijo tudi za smeh in dobro voljo.
  Preberi več Poglej vse
   
 • Medicofit, d.o.o.

  Fizian d.o.o. je partner klinike Medicofit na področju fizioterapevtskega potrošnega materiala, velikih fizioterapevtskih aparatur in malih pripomočkov za ambulante. Fizian d.o.o. smo izbrali, ker poslovna partnerstva gradimo na zaupanju in dobrem odnosu, Fizian je za nas pravi partner.

  Preberi več Poglej vse
   
 • Tjaša Mlinarič - Na noge s Tjašo

  Fizioterapija Na noge s Tjašo je bila ustanovljena leta 2013 z namenom vzpodbujati zdravje in dobro počutje posameznika.
  Preberi več Poglej vse
   
 • NYD KLINIKA

  V NYD kliniki smo prepričani, da je naše partnerstvo z Fizianom ključno za zagotavljanje vrhunskih storitev. Z njihovo opremo in našo strokovnostjo smo zavezani k zagotavljanju najboljše oskrbe za naše paciente.
  Preberi več Poglej vse
   
 • Medicohealth GYM d.o.o.

  V Medicohealth Gymu smo zelo veseli sodelovanja s Fizian-om, se posebej na njihovi profesionalnosti, poznavanju aparatov, ter strokovnosti in odzivnosti kar je v današnjem času zelo dobrodošlo, veselimo se sodelovanja tudi v bodoče ter izpopolnjevanja naših uslug s kvalitetnimi aparati. Vsekakor smo se z veseljem pridružili družini najboljših.

  Preberi več Poglej vse
   
 • Alenka Ušaj, dipl. fizioterapevtka,

  Alenka Ušaj, se je odločila za medicinski laser Summus Platinum 4, ki ponuja optimalno mešanico moči, valovnih dolžin, pulzirajočih in strokovnih protokolov za zagotovitev najboljših možnih rezultatov zdravljenja.
  Preberi več Poglej vse
   
 • Dr. med. Vladimir Senekovič, ARBOR MEA

  Dr. med. Vladimir Senekovič se je odločil za nakup najnaprednejšega medicinskega laserja Summus P4 in sodobno tecar napravo Sixtus Tecnosix TCR150.

  Preberi več Poglej vse
   
 • Renata Majcen, fizioterapevtka

  Že mnogo let sodelujem z Andražem in njegovo ekipo . Vse kar potrebujem - najdem pri njih , od fizioterapevtskih aparatov do različnih telovadnih pripomočkov in ostalega . Presenečajo me, kje vse te rekvizite najdejo in da imajo stalne neke novosti, za katere včasih sploh ne vem, da obstajajo.

  Preberi več Poglej vse
   
 • Žan Rant Roos, Fizio-Šport

  "S podjetjem Fizian sodelujemo ze kar nekaj let, odlikuje jih hitra odzivnost in kvaliteta brez njih si prakticno ne predstavljam vrhunskih rezultatov pri odpravljanju tezav nasih strank, predvsem pa sportnikov."

  Preberi več Poglej vse
   
 • ALTHEA, medicinski center d.o.o.

  V medicinskem centru Althea stremimo h kakovostni obravnavi strank, zato poleg izvrstnih zdravnikov in fizioterapevtov uporabljamo tudi najsodobnejše aparate. Vrsto let sodelujemo s podjetjem Fizian, kjer kupujemo pripomočke tako za fizioterapijo kot tudi za telovadbo. Naša najnovejša pridobitev je Tecar Sixtus DBR 200, ki pomaga pri odpravljanju težav naših strank.

  Preberi več Poglej vse
   
 • TERME OLIMIA

  V Termah Olimia uporabljajo tudi medicinski laser Summus P4 za terapijo poškodb, ter izvajajo magnetno terapijo z Astar PhsyioMG.
  Preberi več Poglej vse
   
 • STEBLE ROBERTO - ZASEBNA FIZIOTERAPIJA

  Z aparatom EMS fokus, dosegamo tudi boljše rezultate in sedaj lahko izvedemo manj terapij. Želimo si še nadaljnjega tako uspešnega sodelovanja z Firmo Fizian iz Trebnjega.
  Preberi več Poglej vse
   
 • Fizioterapija Reven

  Zahvaljujemo se podjetju Fizian d.o.o., s katerimi sodelujemo že vrsto let. Oskrbujejo nas s kakovostno opremo, njihov pristop pa nas vedno navduši s strokovnostjo in prijaznostjo.
  Preberi več Poglej vse
   
 • NK Mura

  Pri NK Mura so posodobili svoj terapevtski oddelek s sodobnimi aparati za fizioterapijo. Izbrali so medicinski laser Summus P4, tecar aparat TCR150 Sixtus Italia, udarne valove EMS Dolorclast, hladilno grelno terapijo Zamar in terapevtske mize Italijanskega proizvajalca Chinesport.
  Preberi več Poglej vse
   
 • Marko Macuh, dipl.fiziot., MSc

  S podjetjem Fizian sem imel vedno dobre izkušnje, saj so v trendu z najnovejšimi tehnologijami in pripomočki, ki so na voljo po dostopnih cenah. Poleg profesionalnosti pa cenim tudi njihov oseben odnos do strank.

  Preberi več Poglej vse
   
 • Fizioterapija Rudolfovo

  Za nakup aparatov smo se odločili, ker želimo ves čas slediti napredkom, se nadgrajevati v svojem delu ter pacientu nuditi kvalitetno in raznoliko terapijo. Z novimi pridobitvami lahko hitreje dosežemo želene rezultate. Zato, pa je pomembno, da imaš dobrega in strokovnega dobavitelja kot je FIZIAN d.o.o.

  Preberi več Poglej vse
   
 • RK Trimo Trebnje

  "Sodelovanje s podjetjem Fizian nam prinaša boljše pogoje pri regeneraciji in rehabilitaciji igralcev. Veseli nas, da so nas prepoznali kot novega poslovnega partnerja, obenem pa verjamem, da lahko skupaj ustvarimo dobro zgodbo."

  Preberi več Poglej vse
   
 • Fizioterapija Rudi Slobodnik

  S podjetjem Fizian sodelujemo že vrsto let, tako v klubu, reprezentanci, kot tudi na zasebni poti. Kvalitete, ki jih pri njih najbolj cenim, so hitra odzivnost, vrhunski nivo kakovosti in sledenje najnovejšim tehnologijam.
  Preberi več Poglej vse
   
 • RK KRIM

  V fizioterapiji RK Krim uporabljajo terapevtski laser Summus P3, tecar aparat Globus Diacare 5000, udarne valove iz Sixtus Italia in normatec hlače za regeneracijo mišic, ter masažne pištole ameriškega podjetja Hyperice.
  Preberi več Poglej vse
   
 • Ajda Kolmančič, dipl.fiziot.

  Pri Fizianu se za vsako težavo najde rešitev. Fizian ekipa je vedno v koraku s časom, saj najsodobnejšim aparaturam in pripomočkom za rehabilitacijo zares ni konca...

  Preberi več Poglej vse
   
 
Prvi12345ZadnjiVsi
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
  1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.