Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Ergon IASTM na petdnevnem obisku v Sloveniji

Ergon IASTM na petdnevnem obisku v Sloveniji

17.02.2022

Iz Grčije smo zopet gostili oba "Kostasa" - profesorja na Univerzi v Patrasu, Grčija, glavnega predavatelja, fizioterapevta, lastnika klinike in predstojnika katedre za fizioterapijo v Patrasu,  Dr. Konstantinosa Fousekisa in fizioterapevta, strokovnjaka Ergon IASTM tehnike  Konstantinosa Mylonasa. K nam sta priletela v četrtek in skupaj smo obiskali Fakulteto za vede o zdravju Univerze na Primorskem, kjer sta študentom in profesorjem predstavila osnove Ergon tehnike za manipulacijo mehkega tkiva. Naslednji dan sta sprejela prvo skupino, ki se je udeležila izobraževanja Ergon Basic course pri nas, za vikend pa sta  tehnike izučila še druge skupine fizioterapevtov. Skupaj je mednarodno priznano diplomo Ergon v februarju v Sloveniji prejelo skoraj 50 fizioterapevtov. Radi ju gostimo, saj z njimi uspešno sodelujemo že nekaj let, polna zasedenost in vedno podobni pozitivni odzivi udeležencev pa so za nas dokaz, da je izobraževanje izvedeno na najvišjem nivoju. 

"Iz Splošne bolnišnice Novo mesto se je izobraževanja udeležilo kar nekaj fizioterapevtov. Metodo IASTM uspešno uporabljamo v vsakodnevni praksi, kot komplementarno drugim osnovnim fizioterapevtskim postopkom. Nudi širok razpon različnih tehnik uporabe orodji, ki jih lahko razvijamo naprej z znanjem in domišljijo. Za izvajanje je potrebno nekaj znanja anatomije in spretnost taktilne občutljivosti. Vendar se vložen trud obrestuje na dobrih rezultatih in zadovoljnih pacientih." Ana Vozel, dipl. fiziot. (feb. 2022)

Vas zanima kdaj bo naslednje Ergon izobraževanje? Pišite nam na mail info@fizian.si ali se prijavite na enovice, v katerih boste obveščeni o vseh datumih delavnic in seminarjev, ki jih pripravljamo v Fizianu. Predvidoma se bo osnovni - Basic in nadaljevalni- Advanced Ergon seminar odvil v septembru 2022. Prilagamo še nekaj fotografij - utrinkov iz njunega obiska v februarju 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.