Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Zaključena oktobrska seminarja Ergon Basic in Advanced

Zaključena oktobrska seminarja Ergon Basic in Advanced

13.10.2021

V štirih dneh se je seminarjev Basic in Advanced udeležilo 38 udeležencev. Zopet smo gostili dva strokovnjaka iz Grčije, od koder tehnika izhaja -  enega izmed utemeljiteljev Ergon IASTM tehnike, prof. na univerzi Dr. Konstantinosa Fousekisa in njegovega varovanca  - strokovnjaka Ergon tehnike in dipl. fizioterapevta Katsiaounisa Vasilisa. Odzivi fizioterapevtov so bili navdušujoči pa tudi odzivi pravih pacientov - Ergon tehniko sta strokovnjaka izvajala na pacientu z natrgano mišico, pacinetki z zvinom gležnja, na pacientu z bolečinami v spodnjem delu hrbtenice ter na pacientki z brazgotino po operaciji.  Se tudi vi zanimate za izobraževanje Ergon? V Sloveniji ga organiziramo pri nas vsako leto - pišite nam da vas obvestimo o naslednjem terminu izobraževanja. Z zgodnjo prijavo si namreč zagotovite mesto na seminarju in najnižjo ceno, po opravljenem 2 dnevnem izobraževanju pa prejmete mednarodno priznano diplomo. ZAKAJ BI SE ODLOČILI RAVNO ZA ERGON IASTM TEHNIKO OZIROMA KATERE SO NJENE PREDNOSTI PRED DRUGIMI PONUDNIKI SEMINARJEV IN ORODIJ ZA IASTM si lahko preberete na tej povezavi

Za vas smo pripravili še nekaj foto utrinkov iz preteklega izobraževanja (7.-10. oktober 2021), tule pa je mnenje enega od udeležencev:

"Po dolgem času vrhunsko izobraževanje. Odlična organizacija in vrhunska
predavatelja, ki sta svoje znanje podala sistematično, razumljivo in
obširno. Količina prejetega znanja omogoča začetnikom dovolj znanja za
kvaliteten začetek uporabe ERGON v praksi, hkrati pa omogoča bolj
kompleksno obravnavo posameznika s težavo. Priporočal bi jo tako
terapevtom začetnikom, kot tudi tistim z malo več prakse. FIZIAN ekipi
pa vse pohvale za pripravo in izvedbo samega seminarja." Nikola Strnad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.