Seminarji in webinarji

Izobraževanja tecar, udarni valovi, ERGON, Clarius >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

SLOVENSKI KONGRES FIZIOTERAPIJE V ŠPORTU

SLOVENSKI KONGRES FIZIOTERAPIJE V ŠPORTU

12.04.2024

12. in 13. aprila 2024 smo imeli privilegij udeležiti se prvega kongresa fizioterapije v športu, ki je potekal v prestižnem okolju hotela Habakuk v Mariboru. Dogodek je pritegnil izjemno zanimanje, saj se je udeležilo več kot 140 strokovnjakov s področja fizioterapije in sorodnih disciplin.

Kongres je bil priložnost za izmenjavo najnovejših strokovnih spoznanj, poglobitev v specializirane tematike ter mreženje z vrstniki in vodilnimi strokovnjaki v panogi. Skozi dva dni intenzivnega programa so udeleženci aktivno sodelovali v predavanjih, delavnicah in interaktivnih diskusijah, ki so zajemale širok spekter tem, od najnovejših metod terapije in rehabilitacije do pomembnosti preventive in inovativnih pristopov v obravnavi športnih poškodb.

Poleg izjemnega poudarka na akademski izmenjavi so udeleženci lahko navezali nova poslovna in prijateljska poznanstva ter izmenjali izkušnje in dobre prakse. Druženje ob kongresnih aktivnostih je dodatno prispevalo k vzpostavitvi trajnih vezi in povezav med udeleženci, ki bodo nedvomno koristile pri nadaljnjem strokovnem razvoju ter izboljšanju kakovosti obravnave pacientov.

Prihodnji kongresi fizioterapije v športu lahko nadaljujejo to izjemno tradicijo strokovne izmenjave in povezovanja, ki jo je postavil prvi kongres v Mariboru. Ta dogodek je odprl vrata novim priložnostim za izboljšanje prakse fizioterapije v športu in utrditev vloge fizioterapevtov kot nepogrešljivih členov v skrbi za športnike ter njihovo zdravje in počutje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.