Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

ERGON IASTM IZOBRAŽEVANJE marec 2024

ERGON IASTM IZOBRAŽEVANJE marec 2024

04.03.2024

Prvi termin Ergon IASTM Basic seminarja v letošnjem letu 2024 je za nami. Zopet smo napolnili dve predavalnici v Fizianovih prostorih, kjer se je IASTM tehnike izučilo okoli petdeset terapevtov. Tečaj je potekal v soboto, 2. in v nedeljo, 3.marca, znanje pa so predajali kar štirje predavatelji iz Grčije, od koder tehnika Ergon IASTM tudi izhaja. Odziv udeležencev po 14-ih urah tečaja je bil izrazito pozitiven, zato se vsem zahvaljujemo za zaupanje in jim želimo uspešno delo z novo pridobljenim znanjem manipulacije mehkih tkiv.
Tudi vmes se je seveda veliko dogajalo. Eden od predavateljev je praznoval svoj rojstni dan, zato smo kajpak po koncu predavanja zapeli in nazdravili, za dobro počutje predavateljev pa smo poskušali poskrbeti z veliko druženja, smeha, dobre hrane in ogled nekaterih slovenskih lepot (Postojnske jame) v naslednjih dneh.

Nekaj utrinkov vam ponujamo v spodnji foto galeriji.

Te zanima več o sami tehniki ali se želiš prijaviti na naslednji Ergon termin? Potem nas kontaktiraj na info@fizian.si 

VEČ INFORMACIJ ERGON IASTM

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.