Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

DELAVNICA: TEHNIKE TAPINGA S STRAPIT TRAKOVI

DELAVNICA: TEHNIKE TAPINGA S STRAPIT TRAKOVI

29.11.2023

Po nestrpnem čakanju po covid obdobju je naš dragi prijatelj -  športni fizioterapevt Paul Haas končno dobil zeleno luč, da prileti iz Avstralije in udeležencem delavnice o tehnikah tapinga ponudi svoje znanje in strast do omenjene tehnike. Dolgo smo čakali in dočakali trenutek, da smo lahko z njim ponovili to izobraževanje, ki je bilo prvič pri nas že marca 2019, in tudi tokrat so bili udeleženci navdušeni nad njegovo strokovnostjo ter izkušnjami, ki jim jih je predal s svojo (sedaj že razpoznavno) strastjo do tapinga.

Konec novembra 2023 je udeležencem zapolnjene delavnice podrobno predstavil in jih naučil tehnik uporabe kinezioloških, bandažnih in aktivnih trakov. Nazorno jim je predstavil razlike med njimi in jih naučil pravilne aplikacije za različna stanja in različne dele telesa.

Kako so se odrezali si lahko pogledate v spodanji galeriji fotografij. Si želite obiskati katerega izmed naših strokovnih izobraževanj s področja fizioterapije? Prjavite se na naše enovice ali nas kontaktirajte in boste tako zagotovo obveščeni o novih terminih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.