Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

IZOBRAŽEVALNI VIKEND V NOVIGRADU

IZOBRAŽEVALNI VIKEND V NOVIGRADU

02.02.2024

Prvi vikend v februarju (2.-4.02.2024) je bil za nas izjemen, saj smo organizirali največji dogodek v Fizianovi zgodovini – dvo-oziroma tridnevno intenzivno izobraževanje na hrvaškem primorju.
Vikenda, prežetega z intenzivnim izobraževanjem, polnega novega znanja, druženja, smeha, petja, plesa in kopanja v morju se je udeležilo preko osemdeset terapevtov.

Izobraževanji sta potekali v dveh dvoranah hotela Maestral**** v Novigradu. Poudarek tokratnega dogodka je bil ponuditi intenzivno izobraževanje, pri katerem je vsak udeleženec Wintecare tridnevne delavnice vse slišano skozi celoten čas tudi praktično preizkusil s samim aparatom za tecar terapijo T-Plus, saj je bil po en tecar WIntecare T-Plus prav za vsako terapevtsko mizo. Predavatelja sta udeležence vodila skozi posamezne korake zdravljenja in jih tudi teoretično utemeljila. Navdušujoče je bilo videti, kako so udeleženci v samo treh dneh tečaja bolje obvladali upravljanje naprave in njene reakcije na telo. To je bila tudi priložnost za prikaz posebnih pripomočkov ?T-Plus?, kot so diatermični fibrolizerji, statične in dozimetrične plošče.

Poleg omenjenega je dva dni potekalo tudi izobraževanje EMS udarni valovi, ki ga je vodil odlični predavatelj  Alexander Ablaß. 

Za vikend, ki nam bo še dolgo ostal v spominu bi se radi zahvalili podjetjema Wintecare in EMS DolorClast® ter predavateljem Simone Colio in Andrea Arias (Wintecare) in Alexander Ablaß (EMS) , vsem udeležencem za ustvarjeno izjemno vzdušje preko celotnega vikenda ter prijateljem, ki so nas tako ali drugače pri tem dogodku podprli.

KRATEK YOUTUBE POSNETEK UTRINKOV IZOBRAŽEVANJA

Tole je nekaj vtisov udeležencev, še več kot vse besede pa povedo fotografije, ki jih le nekaj prilagamo spodaj.

MNENJA UDELEŽENCEV

„Dogodek izobraževanja EMS je bil fantastičen, hkrati zelo strokoven ob zelo sproščenem vzdušju. Predavatelj Alexander aparat res obvlada, odgovoril je na vsa naša vprašanja, imeli smo dovolj časa za vadbo eden na drugem, da si sam izkusil občutek kot pacient in terapevt. Organizacija dogodka je bila izjemna, ne da so poskrbeli samo za strokoven del in da naši želodčki niso krulili, zvečer so poskrbeli za našo zabavo ob sproščenem petju, plesanju in druženju udeležencev, predavateljev.... Samooooo priporočam!!! Hvala za čudovit vikend ob morju.
Lp, Nataša P. Škvarč „

**************

„Spoštovani Vsi v ekipi FIZIAN !Tudi jaz se vam zahvaljujem za odlično izpeljan seminar - izobraževanje Wintecare v Novigradu. Bilo je enkratno, tako kot znate narediti SAMO VI, z Andražem na čelu. Strokovne vsebine, podajanje znanja in izkušnje s strani prijetnih predavateljev je bilo res na nivoju. Tako bomo lažje, morda malo drugače in bolj učinkovito izvajali Wintecare terapijo pri svojih strankah. Verjamem, da smo se vsi udeleženci počutili kot ena luštna, srčna skupina, povezana med seboj v učenju, druženju, zabavi, kopanju,.. To je vredno ponoviti v novi Fizianovi zgodbi še kdaj. Hvala in se veselim novih "zgodb",

Renata, FIZIOTERAPIJA MAJCEN iz Šmarjeških Toplic „

************

"Z aparatom EMS fokus dosegamo boljše rezultate in sedaj lahko izvedemo manj terapij, kot smo jih prej samo z radialnimi udarnimi valovi. Moramo pa poudariti, da sedaj pri diagnozah, ki se tičejo globokih tkiv uporabljamo kombinacijo fokusni udarni val z radialnim, s to kombinacijo je učinek terapije boljši kot prej. Če skrajšam, odločitev po enem letu nabave se je izkazala kot uspešna in jo lahko z visoko oceno posredujem tudi ostalim, ki se odločajo o nakupu.
Želeli bi omeniti tudi, da je firma Fizian izvedla pred kratkim izredno dobro in zelo strokovno in praktično podkrepljeno izobraževanje iz udarnih valov in tecar terapije v Novigradu na Hrvaškem. Tako izčrpnega izobraževanja v svoji karieri kar se tiče s strani proizvajalcev fizioterapevtskih naprav, še iskreno nisem doživel. Tako da gre velika zahvala organizatorju - firmi Fizian, za tako lep dogodek, ki izredno veliko prispeva k spoznavanju novih načinov zdravljenja.
To izobraževanje nas je navdihnilo, da smo se v naši ordinaciji odločili še za nabavo TECAR naprave proizvajalca WINTECARE (T-Plus), s katerim smo bili seznanjeni na izobraževanju in ga sedaj uspešno uporabljamo sicer šele malo časa, ampak nam daje že na začetku spodbudne rezultate, ki so najbolj vidni pri obravnavah pacientov z težavami s hrbtenico in izboljšanju gibljivosti predvsem pri po operativnih stanjih na sklepih.
Želimo si še nadaljnjega tako uspešnega sodelovanja s firmo Fizian iz Trebnjega.

Zasebna Fizioterapija
Roberto Steble"


***********

„Vsa pohvala za odlično organizacijo Wintecar izobraževanja. Tudi predavatelji in energija v samem izobraževanju je bila neverjetna. Predstavitev je bila na visokem strokovnem nivoju, prosti čas pa na "visokem družabnem nivoju". Dobila sem ogromno novega znanja in podpore za delo. Razsežnosti dela se širijo. Vsekakor si želim še naprej take oblike dela in bom vesela ponovne organizacije nadgradnje tega izobraževanja. „M.Z., Fizioterapija Marinka"

*************

 Želiš biti obveščen o naslednjih izobraževanjih, ki jih pripravljamo? Prijavi se na naše e-novice, kjer vedno obveščamo o novih dogodkih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.