Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Izveden Mad-Up BFR seminar

Izveden Mad-Up BFR seminar

13.07.2022

Iz francoskega podjetja Mad-Up smo gostili strokovnjaka na področju BFRE (blood flow restriction exercise). Predstavila sta nam napravo za omejevanje pretoka krvi, ki izboljša trening in pospeši rehabilitacijo. Je pomembna oblika zdravljenja oslabelih in atrofiranih mišic po poškodbah in operativnih posegih na sklepih rok in nog. Uporabna je predvsem v rehabilitaciji, kadar je večje obremenjevanje poškodovanih ali operiranih sklepov lahko nevarno za ponovitev poškodbe.

11.7. v ponedeljek smo imeli seminar v dveh terminih pri nas, v torek 12.7. pa smo bili v Zagrebu v BasicGymOne pri Marino Basič-u in v NK Dinamo Zagreb, ter popoldne še v fizioterapiji Fuchs v Ljubljani. 

Naprava MAD-UP združuje analizo fizioloških funkcij s patentirano tehnologijo, ki lahko uravnava pritisk na mišico v realnem času. Znanstveno dokazan program za omejevanje pretoka krvi varno pospešuje biokemično reakcijo telesa za razvoj mišic z uporabo lokalnega pritiska na vadbeni ud. MAD-UP bistveno izboljša funkcionalno rehabilitacijo in športni trening, hkrati pa zagotavlja optimalno in konstantno raven varnosti. Ima dvostranski pripomoček za hkratno uporabo na 2 okončinah ali za 2 uporabnika.

Številni klubi in klinike že uporabljajo tehnologijo Mad-Up, med njimi so: FC Barcelona, FC Liverpool, FC Manchester United, FC Inter, FC Paris Saint-Germain..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.