Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

EMS DOLORCLAST® radialni udarni valovi - spoznajte najmočnejšo napravo Radial Shock Wave na trgu

EMS DOLORCLAST® radialni udarni valovi - spoznajte najmočnejšo napravo Radial Shock Wave na trgu

16.12.2021

Podjetje EMS Swiss DolorClast International, katerega uradni zastopnik za naše področje smo nedavno postali, je bilo izbrano kot "Najboljši ponudnik ortopedskih rešitev v Evropi za leto 2021" ter  Podjetje leta 2021 v MedTech Outlook, mednarodno priznani reviji, specializirani za industrijo medicinskih pripomočkov. Ta nagrada simbolizira veliko priznanje industrije za pot, ki sta jo nedavno ubrala EMS in blagovna znamka DolorClast®: postati pravi ponudnik rešitev z novim Guided DolorClast® Therapy."

Ker vam radi ponudimo najboljše smo sklenili novo poslovno sodelovanje s podjetjem EMS, ki je izumitelj FSWT tehnologije, edinstvenega sistema z dvema kompresorjema, ki zagotavlja maksimalno moč tudi pri večjih frekvencah do 25 hz, medtem ko ostalim moč pri višanju frekvence pada. 

Gre za najmočnejšo napravo Radial Shock Wave na trgu. Študije kažejo, da DolorClast® Radial Shock Waves zagotavlja do 200 % večjo gostoto energije kot konkurenčne naprave pri frekvencah 15 Hz in več in pri največjem tlaku. Več podrobnosti o tem izjemnem aparatu si lahko ogledate na naši spletni strani. 

Vse zainteresirane po predhodni najavi vabimo v naše podjetje, kjer lahko aparate vidite in preizkusite v živo ter o njih dobite vse ključne informacije. Kontaktirajte nas četudi ste zelo oddaljeni od nas v Trebnjem, saj ponujamo tudi možnost predstavitve apratov v vaši zdravstveni ustanovi ali ordinaciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.