Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Sodeluj v naši nagradni igri in osvoji Hypervolt GO!

Sodeluj v naši nagradni igri in osvoji Hypervolt GO!

27.10.2021

Če spremljate naš profil na IG ali Facebook gotovo niste spregledali naše najnovejše nagradne igre, v kateri bomo enemu izmed sodelujočih podarili super majhno, lahko, a zmogljivo masažno pištolo Hypervolt GO 
Vse, kar moraš storiti, da bi sodeloval v nagradni igri je, da obiščeš profil @fizian.si ,všečkaš objavo in v komentar odgovoriš na vprašanje: Za regeneracijo katere športne zveze skrbimo po novem?

Vprašanje zares ni težko, odgovor se skriva na fotografiji, ki smo jo naredili ob dostavi najnovejših regeneracijskih pripomočkov iz naše ponudbe. Športniki pod okriljem zveze bodo uporabljali naš Summus Medical Laser, NormaTec škornje za regeneracijo nog, Hypervolt mašažne pištole in še več.

Pa veliko sreče želimo❗

Nagradna igra poteka do vključno 31.10.2021. Zmagovalca/ko bomo objavili 2.11.2021. 

----------------------

Izžrebana je bila Maja Božič iz Brežic. Čestitamo!

Nagrajenka je ✔️ pravilno odgovorila, da po novem skrbimo za regeneracijo Smučarske Zveze Slovenija.

----------------------

Pogoji nagradne igre

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.