Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Ilka Štuhec trenira na Desmotecu

Ilka Štuhec trenira na Desmotecu

05.08.2021

Ilka Štuhec - slovenska alpska smučarka je včeraj na svojem IG profilu objavila tole fotografijo s prelepim razgledom. Očitno tudi Ilka uživa nekje ob morju, vendar vrhunska športnica gotovo ne pozna dopusta brez treninga. Tudi tokrat je tako, saj svojo moč razvija na najnaprednejšem flywheel sistemu za vadbo Desmotec

Desmotec tehnologija temelji na izoinercialnih principih vadbe. Srce Desmotec naprav je vztrajnik s svojim vrtljivim gibanjem, ki vlada fazama ekscentričnega / koncentričnega treninga. Vztrajnik shranjuje kinetično energijo, proizvedeno v koncentrični fazi, in jo vrača v ekscentrično. Med privrženci treninga na Desmotecu so številni športniki (med smučarkami tudi Petra Vlhova - aktualna zmagovalka svetovnega pokala v alpskem smučanju), športni klubi in zveze ter vadbeni centri. Ilka je izbrala D.EVO. Želimo ji uspešno vijuganje med počitkom in treniranjem ter maksimalno dobro pripravljenost na naslednjo sezono! 

Te zanima več o sistemih za ekscentrično vadbo Desmotec? Kontaktiraj nas in nas povprašaj ali se udeleži naslednje Desmotec delavnice, ki jo vsako leto pripravimo pri nas. Na tej povezavi najdeš ogromno informacij, tudi znanstvene dokaze, ki potrjujejo pozitivne učinke izoinercialnega treninga na dosežke športnika.

 

Ne spreglejte izdelkov

  • novost
    Desmotec D.EVO

    Desmotec D.EVO

    Več o produktu

    Stanje zaloge: na voljo

    D.EVO je najboljša izbira za profesionalne ekipe, športne in rehabilitacijske centre.

    Inovativne naprave Desmotec so primerne za fizioterapijo, šport in fitnes. Celotna linija zagotavlja varnost, prilagodljivost in je odlična postaja za ocenjevanje in usposabljanje pacientov oziroma športnikov. Desmotec naprave so opremljene s programsko opremo D.Soft za sledenje in shranjevanje rezultatov in podatkov vsakega treninga.

     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.