Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Košarkarski reprezentanti Slovenije na regeneraciji

Košarkarski reprezentanti Slovenije na regeneraciji

23.06.2021

Na tokratnih fotografijah, za katere se lepo zahvaljujemo Košarkarski zvezi Slovenije sta Zoran Dragić in Klemen Prepelič  ter fizioterapevta slovenski košarkarjev  Martin Klešnik in Luka Mirnik. Z veseljem poskrbimo, da imata v rokah najboljše in najnaprednejše fizioterapevtske aparate in pripomočke za regeneracijo iz Hyperica,  s katerimi poskrbijo, da se njihovi varovanci po napornih treningih in tekmah regenerirajo hitro in učinkovito.

Tudi oni so izbrali najpriljubljenejši Summusov laser Platinum P4, prenosni tecar aparat Globus Diacare, NormaTec Pulse 2 sistem za regeneracijo - preso terapijo za noge, masažno pištolo z 90W motorjem in tihim delovanjem Hypervolt Plus ter Venom - pas, ki nudi kombinacijo vibracij in grelne terapije. Namenjen je ogrevanju telesa, da ga pripravimo na fizično aktivnost in na sproščanje po njej.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.