Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Slovenski odbojkarji odlični v Ligi narodov

Slovenski odbojkarji odlični v Ligi narodov

22.06.2021

Te dni spremljamo Slovensko odbojkarsko reprezentanco na tekmah Lige narodov, kjer jim gre odlično. Pet napetih nizov je bilo potrebnih, da so na zadnji tekmi premagali tudi ZDA - premoč nad njimi se je pokazala v končnem rezultatu 3:2.

"Čakata nas še dve pomembni in naporni tekmi za preboj na FinalFour. Čim bolje se moramo spočiti in s tem ekipnim duhom odnesemo novo zmago, ki je ključna za napredovanje." (Jan Kozamernik). Navijajmo skupaj torej tudi v sredo, da pridejo do nove zmage. Veseli smo, da kot partner sodelujemo z Odbojkarsko zvezo SLovenije. Fantje uporabljajo naše regeneracijske artikle, njihov fizioterapevt pa naše preizkušene, kakovostne in prenosne fizioterapevtske aparate, ki jim služijo kot preventiva in tudi za regeneracijo po tekmi ter rehabilitacijo v primeru poškodb (upajmo, da bo teh res čim manj!). Hvala OZS -ju za poslane fotografije. Na njih odbojkaši v roki fizioterapevta ter s Summus laserjem P4, Diacare 5000 majhnihm, prenosnim tecar aparatom ter Zamar sistemom za hladilno terapijo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.