Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Delavnica Desmotec

Delavnica Desmotec

02.06.2021

Pri dan je delavnica potekala v dveh terminih v Fizianovi telovadnici v Trebnjem. Glavna predavatelja in demonstratorja sta bila Gabriele Cera (Bio Engineer) ter Marco Porta (trener Petre Vlhove in Desmotec strokovnjak), ki sta udeležencem na zanimiv, praktični način, podprt z mnogimi izkušnjami ter dolgoletnim delom s sistemom "flywheel" predstavila kako potekajo treningi, zakaj je trening z Desmotecom ključnega pomena za uspeh športnikov, kaj vse lahko razberemo iz feedbacka, ki nam ga nudi trening z Desmotecom (in njegova lastna programska prema D.soft).

Naslednji dan smo se skupaj s predavatelji (med njimi je bil tudi Max Corbellari) odpravili v Zagreb, kjer smo dogodek speljali v sodelovanju s trenerjem Marinom Bašićem, ki vodi Basic Gym One). Odzivi udeležencev so bili izrazito pozitivni. Vsak udeleženec je lahko seveda naprave tudi preizkusil. Kako jim je šlo si lahko ogledate na spodnjih fotografijah in kratkih video posnetkih.

 

Si želite tudi sam preizkusiti Desmotec? Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za termin obiska. Bi se želeli tudi sami udeležiti naslednje Desmotecove delavnice? Pišite nam ali se prijavite na enovice in boste obveščeni o naslednjem terminu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.