Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Odbojkašice na terapiji

Odbojkašice na terapiji

17.05.2021

Odbojkarska zveza Slovenije in Fizian oprema v slikah ali odbojkašice v akciji

Punce pod okriljem Odbojkaske zveze Slovenije trenirajo in se regenerirajo z našo opremo ter obiskujejo fizioterapije, pri katerih njihov fizioterapevt uporablja laser Summus H1, ki je tako majhen in lahek, da punce prejmejo terapijo kar na poti. Odbojkašice so za masažo in regeneracijo izbrale kar najmočnejšo  Hypervolt Plus masažno pištolo, ki jo lahko opravijo kar same in kraljevski tretma z NormaTec preso škornji na kraljevski postelji, kot se za punce spodobi:)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.