Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Štefan Hadalin in levček predstavita vsebino fizio kovčka na poti

Štefan Hadalin in levček predstavita vsebino fizio kovčka na poti

22.02.2021

Nasmejani smučar Štefan Hadalin in maskota - levček predstavita vsebino kompaktnega fizioterapevtskega kovčka, v katerem je vse najpomembnejše, kar na poti spremlja njegovega fizioterapevta Mateja Dormiša.  Kovček je na kolescih, ima izvlečni ročaj ter 4 predale in še tri odstranljive žepke "na ježka", kar omogoča dovolj prostora za shrambo in dobro organizacijo fizioterapevta, ki dela na terenu in mora svojo "mini fizio ordinacijo" kar najhitreje pripraviti vsakič drugje. Kovček in vse kar vidite v njem pa najdete na naši spletni strani. Vanj se pospravi marsikaj: Activetape dinamične trakove, Hypervolt Plus najmočnejšo masažno "pištolo" na trgu pa elektrostimulator Triathlon PRO ,  bandažne trakove in ventuze in akupunkturne igle in še ostane prostora. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.