Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Obiskal nas je Ljubomir Vranješ

Obiskal nas je Ljubomir Vranješ

18.02.2021

V prostore smo v februarju sprejeli prav posebnega gosta - selektorja slovenske rokometne reprezentance Ljubomirja Vranješa. Najdlje smo se z njim zadržali s showroomu, kjer si je ogledal vse najaktualnejše fizioterapevtske in regeneracijske artikle iz naše ponudbe, ki sodijo k vrhunskemu športu. Selektor je res prava faca, zato se nadejamo uspešnega sodelovanja z Rokometno zvezo Slovenije tudi v prihodnje. Na fotografiji z našim direktorjem razpravljata o diamagnetni črpalki Periso, sicer pa slovenski rokometaši že dobro poznajo NormaTec regeneracijski sistem za preso terapijo ter ostale produkte iz Hyperica - Hypervolt masažno "pištolo" pa Venom pas za grelno-vibracijsko terapijo, uporabljajo pa tudi že naša aparata za tecar terapijo iz Globusa, najmanjši zmogljivi laser Summus Platinum 4 pa inovativni aparat za hladilno terapijo brez uporabe ledu Zamar ter dinamične trakove ActivTape in številne druge artikle, ki so jih spremljali tudi na nedavnem svetovnem prvenstvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.