Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Rokometaši na Svetovnem prvenstvu v Egiptu s fizianovimi fizio in regeneracijskimi aparati

Rokometaši na Svetovnem prvenstvu v Egiptu s fizianovimi fizio in regeneracijskimi aparati

21.01.2021

Te dni stiskamo pesti za naše rokometaše, ki jim gre prav dobro v Egiptu na svetovnem prvenstvu v rokometu. Slovenski rokometaši so uspešno opravili prvo tretjino dela v pohodu proti četrtfinalu. Po zmagi nad Severno Makedonijo sledi v petek še Švedska, v nedeljo jih čaka še Egipt.

Veseli nas, da lahko sodelujemo z Rokometno zvezo Slovenije, saj vemo, da imajo s seboj vrhunske fizioterapevtske aparate in pripomočke za ogrevanje oziroma hitro regeneracijo ter ob pomoči dobrih fizioterapevtov prejemajo optimalne obravnave pred in po treningih in tekmah.

Uporabljajo laser Summus, NormaTec Pulse 2.0 regeneracijski sistem pa Hypervolt in Venom za masažo oziroma grelno-vibracijsko terapijo, aparat za terapijo tecar Globus Diacare 7000 ter Zamar sistem za hladilno terapijo brez uporabe ledu. Držimo pesti za naše fante, da bodo še naprej dosegali nove zmage! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.