Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Blazine, narejene z mislijo na naravo

Blazine, narejene z mislijo na naravo

22.10.2020

Pomembno je, da vsak dan mislimo na naše okolje in ravnamo do njega čim bolj odgovorno. To lahko dosežemo tudi ko gre za nakup materialnih stvari in tega se dobro zavedajo v nemškem podjetju Friedola, kjer že vrsto let dokazujejo, da gre kakovost produkta in ohranjanje narave skozi celoten proces izdelave z roko v roki.

V Friedoli proizvajajo blazine za vadbo po najvišjih kakovostnih standardih ter po strogih do okolja prijaznih zahtevah.

Njihov doprinos k bolj zelenemu okolju vključuje previdno uporabo virov, recikliranje in lastno predelavo ostankov, proizvodnjo brez ftalatov, PAK-a in nonilfenola, uporaba naravnih barv brez onesnaževanja s kemikalijami, uporabo visokokakovostnega lesa s certifikatom FSC za papir, karton in embalažne materiale.

Njihovi artikli imajo certifikat v skladu s STANDARD 100 s strani OEKO-TEX®.

Izberite torej blazino, ki je kakovostna in obenem prijazna do okolja. Iz Friedoline široke ponudbe vadbenih blazin po naših izkušnjah še posebej izstopajo blazine za jogo Premium. Te so zelo kompaktne, vzdržljive in kar je pri vadbi joge najpomembneje - nedrseče. Njena nedrseča površina zagotavlja, da boste ostali stabilni tudi v težjih asanah, njena širina, ki znaša 65 cm in je večja od običajnih blazin pa zagotavlja maksimalno udobnost med vadbo. Ker ne vsebuje nobenih škodljivih snovi nima nikakršnega vonja in je enostavna za čiščenje - le obrišemo jo z vlažno krpo. Oeko-tex standard 100, Fresh&Clean, Phthalat Frei, Made in Germany govorijo o njeni kakovosti.

Uporabljamo jih tudi v Fizian telovadnici.

Izberite eno izmed štirih čudovitih barv ter povprašajte za popust v primeru nakupa več blazin.

Celotna Friedola ponudba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.