Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Desmotec delavnica na Košarkarski zvezi Slovenije

Desmotec delavnica na Košarkarski zvezi Slovenije

21.10.2020

Še posebej veseli smo, ko svojim strankam pri nakupu produkta lahko ponudimo strokovno izobraževanje z zunanjimi strokovnjaki, saj se zavedamo, da je znanje ključnega pomena za optimalno izrabo prednosti pri specifičnih produktih.

Iz podjetja Desmotec so prišli trije strokovnjaki iz Italije, ki so fizioterapevtom in trenerjem Košarkarske zveze Slovenije predstavili način dela z napravami za ekscentrično vadbo ter jim odgovorili na vsa vprašanja v zvezi s sistemom, prav tako so vaje preizkusili tudi sami.

Predstavitev Desmotec sistema za vadbo in rehabilitacijo (zelo uporaben je tudi v fizioterapiji v preventivne in rehabilitacijske namene) smo imeli naslednji dan tudi v našem podjetju in prejeli izrazito pozitivne povratne informacije slušateljev, med katerimi so bili tako fizioterapevti kot osebni trenerji.

Ponosni smo, da smo postali uradni uvoznik te prvorazredne naprave za Slovenijo, saj smo do sedaj že spoznali, da gre za vrhunski produkt, katerega učinki so znanstveno dokazani in kar se nam zdi zelo pomembno - gre za podjetje, ki ima svojo Desmotec Academy, ki strankam nudi odlična izobraževanja in podporo.

Več o Desmotecu


Če imate dodatna vprašanja nas prosimo kontaktirajte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.