Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Normatec Go za meča

AKCIJA
Normatec Go za meča

Normatec Go za meča

Masaža s kompresijo za utrujena meča. Normatec Go iz Hyperice ponuja ciljno usmerjeno masažo za sproščene noge, ko ste na poti. Podprta z isto znanostjo, ki poganja originalni sistem Normatec. Normatec Go je popolnoma mobilen in zagotavlja dinamično masažo z zračnim pritiskom na mišice meč za povečanje pretoka krvi ter zmanjšanje bolečine in napetosti v nogah.

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: Hyperice

Hyperice
 

Cena: 499,00 € 399,00 € Najboljša cena v 30 dneh: 399,00 € ali od 10.62 €/mesec × 48 x 10,62 € 36 x 13,58 € 24 x 19,50 € Več o nakupu na obroke Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberite "Nakup na obroke - Leanpay."
| Samo za državljane Slovenije.| Only for the citizens of Slovenia.|

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

Normatec na poti
Vse, kar vam je všeč pri originalnem Normatecu, je zdaj na voljo v popolnoma mobilnem sistemu. Ti lahki nosljivi izdelki so TSA odobreni za na letalo in imajo nove intuitivne uporabniške kontrole, ki vam pomagajo pri gibanju. Brez cevi in brez ločene krmilne enote - Normatec Go vam ponuja dinamično masažo z zračnim pritiskom, medtem ko stojite za pisalno mizo ali se sproščate doma in drugje.

Ciljna kompresija za vaša meča

Normatec Go je posebej zasnovan za mečne mišice, da splaknejo in obnovijo celoten spodnji del telesa. Mečna mišica se pogosto šteje za drugo srce, saj ima pomembno vlogo v krvožilnem sistemu telesa. Ciljna dinamična masaža z zračnim pritiskom v mečih znanstveno dokazano znatno zmanjša vnetje in bolečino ter poveča pretok krvi v spodnjem delu telesa.

Revolucionarna oblika in tehnologija

Normatec Go ima našo revolucionarno tehnologijo HyperSync™, ki sinhronizira nosljive naprave, da vam zagotovi simetrično masažo. S tremi območji prekrivajočega se brezhibnega 360-stopinjskega pritiska, upravljanjem prek aplikacije Hyperice, preko Bluetooth®, in sedmimi prilagodljivimi stopnjami kompresije - Normatec Go je najbolj inovativen mobilni dinamični sistem kompresije zraka na trgu.

Kaj naredi Normatec?

Znanstveno podprto okrevanje
Znanost je v našem DNK. Normatec je razvil doktor medicine, zasnoval pa ga je s prispevki vrhunskih profesionalnih športnikov in specialistov športne medicine.

Zmaga nad bolečimi mišicami
Normatec je kot najboljša masaža v vašem življenju. Dokazano pomaga pri limfni drenaži ter zmanjšuje bolečine in bolečine v mišicah, tako da vas muskelfiber nikoli ne bo upočasnil.

Poživite svoje telo
Kompresijska terapija Normatec poveča pretok krvi in vam pomaga ohraniti celoten obseg gibanja ter vas ohranja sveže in gibčne.

Specifikacije:

  • Teža: 540 gr
  • Polnilna baterija zdrži do 3 ure
  • Dimenzije izdelka: 63 x 30 x 2,5 cm
  • Stopnje stiskanja: 7 stopenj
  • Odobren TSA za na letalo
  • Povezuje se z aplikacijo Hyperice prek Bluetooth®
  • Za obseg meč do cca. 56cm
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.