Seminarji in webinarji

Izobraževanja tecar, udarni valovi, ERGON, Clarius >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Desmotec V.MINI 2

Desmotec V.MINI 2

Izboljšajte svojo moč, hitrost in čas, delajte na preventivi in ogrevanju ter reproducirajte kretnje specifične za tehniko, z inovativno, kompaktno, izjemno lahko in prenosljivo, a izjemno funkcionalno orodje.

V kompletu: V.Mini z diskom, stenski nosilec, togi nosilec, dodatni škripec za podvojitev delovne obremenitve, kratek rdeči pašček za roko

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: Desmotec

Desmotec
 

Cena: 1.399,00 € 1.050,00 € Najboljša cena v 30 dneh: 1.050,00 € ali od 27.96 €/mesec × 48 x 27,96 € 36 x 35,73 € 24 x 51,33 € Več o nakupu na obroke Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberite "Nakup na obroke - Leanpay."
| Samo za državljane Slovenije.| Only for the citizens of Slovenia.|

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

Tehnologija in dizajn Desmotec v kombinaciji z lahkotnostjo in prenosljivostjo ustvarita novo napravo: V.MINI.

Različni načini dela, ki prenašajo do 4 različna bremena in različni priključki naredijo V.Mini vsestransko in prilagodljivo orodje za vsako vrsto gibanja, idealno za fizično vadbo in rehabilitacijo tako na prostem kot v zaprtih prostorih.

Zahvaljujoč njegovi teži 3 kg in majhnim dimenzijam (37 cm x 24 cm x 12 cm) ga vzemite s seboj kamor koli želite: na igrišče, v telovadnico ali v studio... Vsako sidrišče je možno, tako da ga lahko uporabljate na pravem mestu. 
Od tal do stenske palice, od palic, stojal in stebrov do katere koli podpore prek univerzalnega nastavka, novi nastavki so bili posebej zasnovani, da vam omogočajo izvedbo popolne vadbe v vsaki situaciji.

Dodatni opcijski nastavki:

  • nastavek za na ribstol (wallbar)
  • univerzalni nastavek za okoli droga, drevesa (universal)
  • nastavek za v tla, ki se lahko v vrta v zemljo/sneg (ground)

Tehnologija Desmotec uporablja načelo izoinercialnega dela za poudarjanje ekscentrične kontrakcije in je idealna za bolj mišično-tendinozno, miofascialno in nevrološko delo kot tradicionalne metode. Kontrolirano in modulirano delo, ki se nenehno prilagaja zmožnostim uporabnika.

Zahvaljujoč povsem novi aplikaciji Desmotec APP vas bodo korak za korakom spremljale vadnice za sestavljanje, vzdrževanje in uporabo ter lahko dobili nasvete iz več primerov vaj v športu in fizioterapiji.

ŠPORTNI PRISTOP

Moč, moč, hitrost, čas, popolna svoboda delovanja v kombinaciji z največjo prenosljivostjo in možnostjo pritrditve kamor koli naredijo V.MINI idealno orodje za uspešnost. Kompaktna in lahka naprava, ki se lahko uporablja v vsaki situaciji in v vseh fazah priprave: od preventive preko ogrevanja do izboljšanja specifične dinamične tehnične geste.

NOGOMETNI PRISTOP

Povečajte čas, izboljšajte stabilnost, povečajte hitrost kontrakcije. Z V.Mini delate na preprečevanju, predaktivaciji in izboljšanju visokih sil, moči in hitrosti. Vse to, vedno po svojih najboljših močeh..

FIZIO PRISTOP
Kompakten, lahek, prenosljiv in pritrjen na vsako oporo, V.MINI omogoča delo na vsakem segmentu telesa v različnih fazah rehabilitacije: od preventive, prek prevzgoje, do zdravljenja specifičnih gest. Pametna naprava v kombinaciji s prilagodljivo, modularno in prilagodljivo tehnologijo, ki omogoča terapevtu popolno svobodo gibanja za vse potrebe in jo je mogoče vključiti v vse poti zdravljenja.

TENIŠKI PRISTOP
Izboljša čas in reakcijski čas. Štiri različne intenzivnosti dela, idealne za ogrevanje in krepitev specifičnih tehničnih gest. Lahka, kompaktna in prenosna naprava, zasnovana za vadbo v zaprtih prostorih in na prostem. 

SMUČARSKI PRISTOP
Zaradi ekscentričnega in močnega reaktivnega delovanja tudi na stezi, zahvaljujoč različnim priključkom, zasnovanim za V.MINI, je ta izdelek prilagodljiv za vsako situacijo. Dihanje pred tekmovanjem, trening, reprodukcija specifičnih kretenj in ekscentrično delo za večjo zmogljivost v vseh pogojih.

desmotec

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.