Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Livepro Competition kettlebell različne teže

Livepro Competition kettlebell različne teže
 

Livepro Competition kettlebell različne teže

Tekmovalni, profesionalni kettlebelli vrhunske kakovosti

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: Livepro

Livepro
 

Cena: 32,90 €

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

Livepro tekmovalni  kettlebelli se od klasičnih iz litega železa razlikujejo po tem, da so izdelani iz visokokakovostnega jekla, so bolj trpežni in imajo enako velikost in dimenzije, ne glede na težo.

Na voljo v različnih težah: 4,6,8,10,12,16,20,24,30 kg

Kettlebell vadba se od vadbe z navadnimi utežnimi ročkami razlikuje v načinu treninga, saj pri vadbi s kettlebellom deluje celo telo.

Zaradi ročaja, ki ga ima ketlebel, ga lahko mečemo, nihamo, potiskamo, dvigamo. Med vadbo se težišče telesa spreminja, zato so telesne mišice prisiljene v delovanje in ponovno vzpostavitev ravnotežja.

Kettlebell PRO COMPETITION uteži so optimizirane za Kettlebell Lifting tekmovanja na najvišji ravni.
Kettlebell – »ruski zvonec« je pripomoček, ki je narejen iz litega železa inizgleda kot krogla z držalom. Kettlebell so poimenoveli tudi kot utežni zvonec. Uporabljali so ga kot kondicijski in fizični pripomoček že v ruski vojski, zato so ga določeni poimenovali tudi kot ruski zvonec. V zadnjem času vse več ljudi uporablja Kettlebell zaradi rezultatov, ki jih prikazuje uporaba z njim. Uporablja se pri vseh športih pri kondicijski pripravi posameznikov, uporabljajo pa ga tudi rekreativci kateri želijo izboljšati funkcionalne sposobnosti, svojo moč in izgled.

Prednosti treninga s Kettlebell-om:
– podlakti so bolj obremenjene zaradi oblike ročaja in načina uporabe,
– dober vpliv na izboljšanje koordinacije,
– izboljšanje eksplozivne moči,
– izboljšanje vzdržljivosti,
– dober transfer za športno izvedbo,
– zelo zanimiv za uporabnike, posebno za rekreativce.

 

 

Priporočamo tudi:

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.