Seminarji in webinarji

Izobraževanja tecar, udarni valovi, ERGON, Clarius >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Reebok Core Board - ravnotežna deska

Reebok Core Board - ravnotežna deska

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: Reebok

Reebok
 

Cena: 299,00 € 229,00 € Najboljša cena v 30 dneh: 229,00 € ali od 11.19 €/mesec × 24 x 11,19 € 12 x 21,43 € 6 x 41,92 € Več o nakupu na obroke Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberite "Nakup na obroke - Leanpay."
| Samo za državljane Slovenije.| Only for the citizens of Slovenia.|

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

Učinkovit, edinstven pripomoček Reebok Core Board krepi vaše telo. Združuje prednosti kardiovaskularnega in intervalnega treninga ter treninga za moč za celotno telo. 

Večina običajnih ravnotežnih pripomočkov omejuje vadbo na eno ravnino gibanja. Core Board uporablja tridimenzionalni premik, da boste zagotovili skupno telesno vadbo, ki ustreza vašim naravnim telesnim mehanizmom. Preizkusili se boste v neskončnem številu kotov, s čimer boste okrepili dobesedno na desetine mišic na trening, medtem ko boste izboljšali tudi ravnotežje in prilagodljivost.

Core Board ima dve različni stopnji upora, kar omogoča primerno vadbo tako za začetnike kot fitnes profesionalce. Začetniki začnejo vadbo z največjim nastavljenim uporom in postopoma napredujejo z večjo stabilnostjo in močjo mišic. Napredni uporabniki lahko izkoristijo nižjo upornost in večjo intenziteto.

Učinki vadbe na ravnotežni deski Reebok Core Board:

  • Poveča mobilnost, ravnotežje, prožnost in koordinacijo
  • krepi mišice
  • Zagotavlja časovno učinkovito vadbo celotnega telesa.
  • Stalno spreminjanje vadb - omogoča izvedbo nešteto različnih vaj
  • Večja intenzivnost vadbe za boljše rezultate

 

Priporočamo tudi:

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.