Seminarji in webinarji

Izobraževanja tecar, udarni valovi, ERGON, Clarius >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

BoBo Pro Lite 2.0

AKCIJA
BoBo Pro Lite 2.0

BoBo Pro Lite 2.0

Nova BoBo Pro 2.0 brezplačna aplikacija že na voljo v App trgovini in Google Play! Brezplačne tudi prihodnje posodobitve!

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: BOBO BALANCE

BOBO BALANCE
 

Cena: 825,00 € 695,00 € Najboljša cena v 30 dneh: 695,00 € ali od 18.51 €/mesec × 48 x 18,51 € 36 x 23,65 € 24 x 33,97 € Več o nakupu na obroke Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberite "Nakup na obroke - Leanpay."
| Samo za državljane Slovenije.| Only for the citizens of Slovenia.|

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

BoBo Pro Lite 2.0 vam omogoča, da trenirate ravnotežje in sledite obsegu gibanja z ravnotežno desko in senzorjem gibanja. Preprosto vklopite BoBo ploščo ali senzor in se povežite z aplikacijo prek bluetootha, da se preizkusite, igrate igre in spremljate svoj napredek skozi čas.

V tem paketu je vključena aplikacija BoBo Balance Pro, ki vam omogoča dostop do naprednih rehabilitacijskih protokolov in možnost ustvarjanja prilagojenih programov usposabljanja za vašega pacienta. Aplikacija vam omogoča tudi spremljanje rezultatov več bolnikov s spremljanjem napredka in povratnimi informacijami o poročilih PDF. Pro Lite 2.0 je kot nalašč za kliniko in domačo uporabo, saj se drži vaših specifičnih ciljev vadbe in ravni vadbe.

BoBo je cenovno ugodna vadbena deska, ki se namesti na katero koli platformo za vadbo ravnotežja in jo spremeni v pametno vadbeno orodje. Z nagibanjem deske uporabnik nadzira igre in programe usposabljanja, ki so motivirajoči in zahtevni.

Programska oprema BoBo – ponuja prilagojene programe usposabljanja, ki spremljajo uspešnost uporabnikov, napredek in dosežke. Združljiv z bobo igrami, testi in programi usposabljanja, BoBo uporabnikom omogoča, da izberejo želeno vsebino in tako spremenijo vadbo in rehabilitacijo v prijetno, koristno in zahtevno dejavnost.

Vnaprej nastavljeni rehabilitacijski protokoli
Aplikacija BoBo Balance Pro ponuja bazo podatkov vnaprej nastavljenih rehabilitacijskih protokolov, vključno s statičnim in dinamičnim testom ravnotežja, in ta napredna različica vam ponuja možnost, da ustvarite prilagojen program usposabljanja s podrobnim sledenjem napredka. Zahvaljujoč tem bodo bolniki lahko na preprost in učinkovit način izvajali različne posturalne vaje.

Pridobite podrobna poročila
Med usposabljanjem se ustrezni podatki zbirajo in samodejno pretvorijo v podrobna poročila za nadaljnjo klinično analizo. Imeli boste tudi možnost izvoza poročil z vključenimi povezanimi podatki in grafi.

Neskončna raznolikost iger
BoBo ponuja 15 iger za ravnotežje, kot so deskanje na snegu, labirinti, avtomobilske dirke in še veliko več – tako da vsak trening spremenite v razburljivo in zabavno izkušnjo. Pro Lite 2.0 vam ponuja tudi igre, ki jih lahko igrate pri testiranju ROM-a in usposabljanju za izboljšanje.

Kaj je v paketu:
BoBo Pro Lite vključuje BoBo vadbeno desko, senzor gibanja, 3 velcro trakove, komplet za stensko montažo in magnetni polnilni kabel. 

Ravnotežna blazina ni vključena! Tukaj si lahko ogledate ponudbo blazin na katerih lahko uporabljate Bobo Pro (uporablja se lahko tudi na polžogi itd.)

1) Kaj je v škatli?
BoBo Pro Lite vključuje BoBo vadbeno desko, senzor gibanja, 3 velcro trakove, komplet za stensko montažo in magnetni polnilni kabel.

2) App
Poiščite BoBo Pro in prenesite aplikacijo iz App Store.

Na voljo za Apple iOS in Android

3) Moč

Vklopite BoBo s kratkim pritiskom na gumb

4) Seznanjanje
Seznanjanje z aplikacijo je samodejno. Prepričajte se, da je Bluetooth na vašem pametnem telefonu/tabličnem računalniku omogočen.

5) Stojte na BoBo
Postavite BoBo na blazino ali drugo ustrezno ravnotežno platformo in zdaj ste pripravljeni na igro!

Tehnične lastnosti:

Brezžična povezava z BoBo Android TV Box

LED in zvočni indikatorji

Senzorji: 3-osni merilnik pospeška

Delovna temp.: -5°C do 45°C (23°F do 113°F)

Vrsta baterije: litij polimer 100 mAh za ponovno polnjenje

Življenjska doba baterije: 12 ur neprekinjene uporabe

Komunikacijski moduli: Bluetooth z nizko porabo energije (BLE)

 

Priporočamo tudi:

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.