Jesenska akcija

Znižanje regeneracijskih artiklov Hyperice - Masažne pištole, Kompresijski škornji >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Hypervolt Plus (z Bluetoothom®)

Hypervolt Plus (z Bluetoothom®)

Masažna pištola, ki jo uporabljajo v NBA, NFL..v SLoveniji NZS, KZS, RZS, OZS..preverite zakaj športniki zaupajo Hypervolt kvaliteti!

Masažna pištola Hypervolt deluje normalno tudi brez Bluetootha, je dodatna opcija za tiste, ki želijo vodeno regeneracijo z video vsebinami v aplikaciji (aplikacija "Hyperice" na voljo brezplačno za Android in IOS (Apple)).

3 HITROSTI - 5 RAZLIČNIH NASTAVKOV - 90 W MOTOR -VZDRŽLJIVA BATERIJA - ERGONOMIČEN DIZAJN - SENZOR PRITISKA - TIHO DELOVANJE - ODLIČNI REZULTATI

CELOTEN OPIS

Prodajalec: Hyperice

Hyperice
 

Cena: 499,00 € 365,00 €

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

Hypervolt Plus je najmočnejša (90W) in najnaprednejša masažna pištola na svetu!

Združite masažno pištolo Hyperice PLUS Bluetooth®, začnite rutino in pustite HyperSmart™, da razmišlja.

Hitrost se bo samodejno prilagodila z upoštevanjem vodene rutine, tako da se lahko osredotočite na ogrevanje ali okrevanje (aplikacija "Hyperice" na voljo brezplačno za Android in IOS (Apple)).

Preverite zakaj mnogi vrhunski športniki po svetu in pri nas že zaupajo in uporabljajo tehnologijo Hyperice Hypervolt. Hyperice je uradni partner lige NBA, NFL, MLS, UFC kjer že vrsto let uporabljajo regeneracijske pripomočke podjetja Hyperice. Pri nas Hypervolt uporabljajo v NZS, KZS, RZS, OZS..slike in mnenja zadovoljnih športnikov si lahko pogledate na naši strani referenc.

Na sliki slavni Hyperice športniki, ki so tudi investitorji v podjetje.

hyperice slavni investitorji

Popolnoma povezan

Nova masažna pištola Hypervolt PLUS Bluetooth® ponuja samodejno vodene personalizirane tretmaje in še mnogo več.

Sedaj imate lahko svojega osebnega terapevta dobesedno vedno pri roki, saj aplikacija upravlja vaš Hypervolt (Plus) Bluetooth®, ki spremlja in sugerira terapijo, ki jo potrebujete.

Ko naložite aplikacijo in ustvarite svoj profil jo lahko sinhronizirate z obstoječimi aplikacijami za spremljanje zdravja in počutja (na primer Strava ali Apple Health). Aplikacija vas bo nato glede na vašo aktivnost razvrstila (med začetnike, rekreativce..vse do profesionalnih športnikov) in vam glede na ta status predlagala kdaj in kako pogosto uporabljajte Hypervolt. Aplikacija bo nato samodejno izračunala HyperSmart™ rezultat, ki vam pove, kako uspešno balansirate med treniranjem in regeneracijo (oz. ogrevanjem pred vadbo). Na voljo so tudi ekskluzivne vsebine, zasnovane s strani najboljših atletov sveta in še veliko več.

Možgani Hyperice tehnologije so tako dobili ime – HyperSmart™.

Ta uporablja svoj lastni algoritem, analizo, zasnovano s strani vodilnih strokovnjakov ter uporabniku glede na njegovo dejavnost predlaga zanj primerno rutino ogrevanja ali regeneracije. Povežite svoj Hypervolt (Plus) Bluetooth® z aplikacijo in ta bo samodejno izbirala hitrost in vas vodila skozi terapijo glede na vašo dejavnost in telesno pripravljenost.

Hypersmart™ aplikacija postaja z vsako uporabo pametnejša oz. vašo pripravljenost vedno bolj pozna in vam predlaga vedno bolj popolno terapijo za vaše telo.

Pri snovanju Hypersmart™ rutin so sodelovali najboljši atleti sveta ter Hypericovi strokovnjaki.
Hyperice masažna pištola je dosegla nov uspeh s tem, ko je Hyperice postal prvi uradni partner lige NBA za regeneracijo, tako da ima vsak igralec lige NBA na svojem sedežu svoj Hypervolt Plus.

Lahka, prenosna masažna pištola, ki je enostavna za uporabo in prinaša odlične rezultate. Posebej učinkovita je za targetirano masažo globokih tkiv, masaža pa deluje tudi preventivno, saj zmanjša možnost poškodb. Ima 5  različnih nastavkov, ki jih glede na področje masaže enostavno zamenjamo, s čimer ponuja precej več možnosti kot običajen masažni valj. Od konca maja naprej na voljo v novejši različici pakiranja, ki vsebuje en dodaten nastavek ter indikator pritiska - 3 LED lučke, ki posvetijo odvisno od pritiska (sveti ena, dve ali vse tri). Ta nova funkcija je še posebej pomembna za fizioterapevte, maserje, trenerje in druge, ki Hypervolt PLUS uporabljajo na drugih, saj jim daje pomembno povratno informacijo o želenem pritisku. 

 NOVOSTI

1 dodaten  nastavek, torej skupaj kar 5 nastavkov, LED indikator pritiska, spremenjena oblika dveh nastavkov (oblika vilic- sedaj lepše drsi po koži in je bolj učinkovit)  ter za 50% večja površina ploskega nastavka (dokazano učinkovitejši kot prejšnji manjši nastavek). Dodaten nastavek so v Hypericu poimenovali "blazinica", saj je od vseh najmehkejši (oz. najmanj agresiven) in je zelo uporaben za najobčutljivejša področja. Novo je tudi pakiranje, ki omogoča, da so vsi deli fiksno pospravljeni. 

Glavne koristi masaže s Hypervolt PLUS masažno pištolo

 • Pospešuje ogrevanje in okrevanje
 • Izboljša obseg gibanja in prilagodljivost mišic
 • Zmanjša bolečino in togost mišic
 • Izboljša mišično zmogljivost
 • Izboljša cirkulacijo krvi

Redna uporaba tega profesionalnega masažnega pripomočka koc(ki je namenjen tudi za domačo uporabo) pomaga zmanjšati bolečine v mišicah in sklepih, razbije vozle ter izboljša splošno športnikovo (uporabnikovo) gibljivost.

Uporablja se za tri namene:

 1. za ogrevanje oziroma pripravo na trening,
 2. po treningu za hitrejšo regeneracijo (ne dopustimo mišicam, da se po napornem trenngu zategnejo)
 3. ter tudi med samim treningom, s čimer se izboljša pretok krvi do mišic. 

Poleg uporabe pred in po treningu lahko masažna pištola Hypervolt uporabimo tudi za lajšanje bolečin, ki nastanejo zaradi poškodb, ki niso povezane s športom, vključno z artritisom, poškodbo živcev in atrofijo. Prav tako lahko pomaga razbiti brazgotine iz prejšnjih poškodb in zmanjšati nastajanje mlečne kisline, kar zmanjša stopnjo neugodja.

 

Tehnične značilnosti in prednosti, masazna pistola Hypervolt

 • Zmogljiv motor z visokim navorom s tehnologijo Quiet Glide ™ (tiho delovanje kljub veliki moči)
 • 3 nastavitve hitrosti zagotavljajo do 3200 udarcev na minuto
 • Polnilna 24 V litij-ionska baterija zagotavlja več kot triurno uporabo na eno polnjenje
 • 5 nastavkov za glavo, ki jih lahko menjamo
 • Bluetooth®, povezan z aplikacijo Hyperice
 • Brezkrtačni motor z visokim navorom 90 W
 • 3 hitrosti (30Hz / 40Hz / 53Hz)
 • Patentiran senzor tlaka (3 stopnje)
 • Lahek, enostaven za uporabo (1,4kg) z ergonomičnem dizajnom
 • TSA, odobren za na letalo

Zakaj izbrati Hypervolt in ne njenih ponaredkov
Na trgu je prisotnih veliko ponaredkov z občutno šibkejšim motorjem, ki ne morejo zagotavljati učinkovite sprostitve mišic. Tudi sami smo jih preizkusili in občutili očitno razliko. Že ob lažjem pritisku šibkejše pištole na mišice je ta izgubila moč in s tem učinkovitost sproščanja mišic. Druga velika prednost masažne pištole Hypervolt je tudi njena tihost ob uporabi, kar ponaredki nemorejo zagotoviti, saj ima Hyperice patentirano tehnologijo Quiet Glide ™. Tudi oblikovno in nasplošno tehnološko je masažna pištola Hypervolt korak pred konkurenco!

hyperice NBA

Raziskave, ki se nanašajo na masažo s Hyperice Hypervolt in Vyper 2 valj

Hyperice daje velik poudarek znanstvenim raziskavam, ko gre za visokofrekvenčno vibracijsko tehnologijo in tehnologijo zaporednih impulznih udarcev (tolkalna terapija), s čimer si ves čas utira pot do boljših kliničnih rezultatov. Tule najdete nekaj povzetkov neodvisnih raziskav, ki so preučevale omenjeni terapiji in so bile javno objavljene PDF LINK.

Imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z artiklom?

Kontaktirajte nas na info@fizian.si ali na 041 988 917 in vam bomo svetovali. Pošiljamo tudi na Hrvaško, v Bosno ter Srbijo.

Tehnične značilnosti in prednosti, masažna pištola Hypervolt

 • Zmogljiv motor z visokim navorom s tehnologijo Quiet Glide ™ (tiho delovanje kljub veliki moči)
 • 3 nastavitve hitrosti zagotavljajo do 3200 udarcev na minuto
 • Polnilna 24 V litij-ionska baterija zagotavlja več kot triurno uporabo na eno polnjenje
 • 5 nastavkov za glavo, ki jih lahko menjamo
 • Bluetooth®, povezan z aplikacijo Hyperice (opcijsko - zastonj aplikacija trenutno samo v Apple trgovini)
 • Brezkrtačni motor z visokim navorom 90 W
 • 3 hitrosti (30Hz / 40Hz / 53Hz)
 • Patentiran senzor tlaka (3 stopnje)
 • Lahek, enostaven za uporabo (1,4kg) z ergonomičnem dizajnom
 • TSA, odobren za na letalo
Kako začnemo uporabljati Hypervolt


V tem video posnetku si lahko ogledate, kako močen je motor pri Hypervoltu. Četudi z njim izvajamo večji pritisk na telo, se vibracije ne bodo upočasnile.  

 

Spodnji video prikazuje kateri nastavki so vključeni in za kaj jih je najbolj smiselno uporabljati ter kako nastavimo želeno hitrost sunkov.

 

Tale video spodaj  dokazuje učinkovitost masaže s Hypervoltom.

 

Kaj pomeni Quiet Glide ™ tehnologija in katere so njene prednosti

Hypervolt PLUS uporablja tudi Matej Dormiš (dipl. fizioterapevt) - fizioterapevt slovenske smučarske reprezentance za tehnične discipline v svetovnem pokalu:

"Hypervolt je odličen pripomoček za vse fizioterapevte, ki delamo s športniki tudi na terenu, saj lahko z njim uspešno sprostim mišice športniku tudi takrat, ko okoliščine ne dopuščajo, da bi delal na golo kožo. Hypervolt je zelo priročen, lahek, tih, s štirimi različnimi nastavki, cenovno dostopen, predvsem pa navdušuje z dolgo trajajočo baterijo in močjo vibracij. Uporabljam ga tako v ambulanti kot na terenu, kjer mi je v veliko pomoč pri delu, saj lahko zelo dobro pripravim obravnavan del za kasnejšo manualno terapijo, prav tako pa bo še kako prav prišel na terenu pri smučarjih, saj je treba v zelo kratkem času med voznjami zregenerirati obremenjene mišične skupine."

Hypervolt PLUS zelo dobro pozna tudi fizioterapevt Marko Macuh, ki ga uporablja pri svojem delu tako na pacientih kot na sebi. O njem meni:

"Hypervolt je vsestransko uporaben za sproščanje, pripravo in regeneracijo mišičnega tkiva. Kot terapevt vidim predvsem prednost, da lahko v kratkem času pripravim večjo površino telesa na nadaljnjo terapijo. Intenzivnost vibracij sprosti mišice in boleče predele ter mi tako prihrani čas in roke. Zelo je priročen ker ga lahko uporabljam tudi na terenu in deluje tudi čez tkanino. V osebne namene ga uporabljam kot pripravo na športno aktivnost ali po aktivnosti za pospešitev procesov regeneracije."

Na dirki po Franciji je masažno pištolo Hypervolt uporabljal tudi manualni terapevt ekipe Bahrain-Merida - Aleš Murn. Nad njim sta navdušena tako Vincenzo Nibali kot tudi Kristijan Koren.
 

Novice

Izdelek priporoča

 

Mnenja

Izdelek priporoča

 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
  1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.