Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

MVS škripec za krepitev ramenskega obroča - z lesenimi ročaji

MVS škripec za krepitev ramenskega obroča - z lesenimi ročaji

Škripec z namestitvijo na vrata z  lesenimi ročaji - unikaten nastavljiv sistem zaustavljanja ter možnost nastavitve dolžine vrvice

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: MVS

MVS
 

Cena: 17,50 €

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

MVS škripec je enostaven pripomoček za povečanje gibljivosti ramenskega obroča. Lahko se uporablja za preprečevanje in sanacijo poškodb ramena.

  • Škripec lahko enostavno pritrdite na vrata.
  • Možnost nastavitve dolžine vrvice (regulacija preko ročk)
  • Ima edinstven "stopper sistem", ki omogoča, da sami nastavimo na katerih točkah se vrvica na vsaki strani ustavi in s tem kako visoko želimo dvigovati roki.

V kompletu: Škripec, leseni ročaji, najlonska vrvica, sidro, stoperji.

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.