Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Airex CORONA, 185/100/1.5cm, več barv

Airex CORONA, 185/100/1.5cm, več barv

Vrhunska kvaliteta!

Dovolj udobna in mehka da služi kot odlična podlaga za fitnes, aerobiko, pilates, joga, fizioterapijo, za plazenje in igro otrok.

Gratis Airex trak.

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: Airex

Airex
 

Cena: 139,00 € 129,00 € Najboljša cena v 30 dneh: 129,00 € ali od 12.07 €/mesec × 12 x 12,07 € 6 x 23,61 € 3 x 46,70 € Več o nakupu na obroke Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberite "Nakup na obroke - Leanpay."
| Samo za državljane Slovenije.| Only for the citizens of Slovenia.|

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

Airex® blazina Corona je najbolj priljubljena Airex® blazina. Odlikujeta jo širina 100cm in debelina 1.5cm, kateri kljub udobnosti omogočata efektivno terapijo, vadbo in igro ter motorični razvoj dojenčkov in otrok.  Posebej jo priporočamo za igro in motorični razvoj dojenčkov in otrok. So povsem varne za otroke, saj ne vsebujejo ftalatov in formaldehidov. Oznaka "Sanitized" pa zagotavlja, da je blazina trajno zaščitena pred vdorom gliv in bakterij. Je vodoodporna in zelo enostavna za čiščenje (z vodo).

Primerna je za:

  • otroko igro in plazenje
  • fitnes, aerobiko,
  • pilates, jogo,
  • fizioterapijo, rehabilitacijo.
  • Mere: 185 X 100 X 1,5 cm

Barva: rdeča, modra, antracit

Dostava te blazine je brezplačna.

Teža: 3,8 kg

 Zakaj Airex

Airex® blazine so vzdržljive in edinstvene. V terapiji, športu in rekreaciji so poznane in cenjene kot najbolj kakovostne blazine. Izkušnje in odlična švicarska kakovost občutno vplivajo na razvoj Airex® proizvodov. Na uporabnost Airex® blazin je vplivalo tudi njihovo tesno sodelovanje z zdravniki, fizioterapevti, fitnes inštruktorji, vrhunskimi športniki in športnimi organizacijami. Inovativen, zaprto celičen material Airex® blazin je plod dolgoletnih izkušenj. Ekstremno vzdržljiv material je topel, mehak, blaži udrace in nudi dobro uporo. Omogoča efektivno vadbo, ki je hkrati blaga za sklepe, vezi in mišice.

 

Odlično se dopolnjuje z:

 

Priporočamo tudi:

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.