Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

MAD-UP Pro BFR trening

MAD-UP Pro BFR trening

Naprava MAD-UP Pro je rezultat večletnih biomedicinskih inženirskih raziskav. Združuje analizo fiziološke funkcije s patentirano tehnologijo, ki lahko v realnem času uravnava pritisk na mišico. MAD-UP Pro nudi zdravstvenim delavcem varen in prilagodljiv program omejevanja krvnega pretoka za preprečevanje in obvladovanje mišičnega primanjkljaja.

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: Mad-Up

Mad-Up
 

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Znanstveno dokazan program omejevanja pretoka krvi varno pospeši biokemično reakcijo telesa za razvoj mišic z uporabo lokalnega pritiska na vadbeni ud. MAD-UP bistveno izboljša funkcionalno rehabilitacijo in športno vadbo, hkrati pa zagotavlja optimalno in stalno raven varnosti.

Čeprav je že dolgo znanstveno dokazano, da vadba BFR – ali vadba KAATSU – spodbuja rast mišic, je bila metoda potrebna za večjo varnost uporabnika, da bi se prilagodila medicinskemu kontekstu krepitve mišic in funkcionalne rehabilitacije. MAD-UP je razvil inovativno strojno napravo, ki je sposobna personalizirati sejo BFR treninga na optimalen in varen način. Zanesljivost in udobje sta bila razvita, da zdaj nudita učinkovito metodo nege, rehabilitacije in učinkovitosti.

APLIKACIJE:

  • Pred operacijo: Preprečite uzgubo mišic zaradi nedejavnosti.
  • Po operaciji: Okrepite stimulacijo telesa za povečanje hormonskih odzivov (celjenje kosti, zmanjšanje bolečine itd.)
  • Rehabilitacija: Izboljšajte funkcionalno gibanje, razvite moč in mišično maso brez poškodb sklepov.
  • Za starejše: Pomagajte v boju proti sarkopeniji in drugim posledicam staranja.
  • Krepitev in izboljšanje: Povečajte moč in vzdržljivost v nadzorovanem okolju. Hitrejše okrevanje po tekmovanju.

Predhodna analiza fizioloških podatkov uporabnika: srčni utrip, gostota mišic, tlak okluzije okončine - tlak pri katerem je okončina zamašena. Za večjo varnost je potrebno upoštevati izračunani minimalni tlak in ga nikoli doseči, tudi med vadbo.

Patentirana tehnologija
Patentirana tehnologija MAD-UP Pro vam omogoča prilagajanje pritiska na ud(e) prek manšet. Med sejo se pritisk uravnava v realnem času in je sinhroniziran z gibanjem in krčenjem mišic. Fiziološki razvoj uporabnika se nenehno analizira in upošteva. Ta inovacija ponuja individualne nastavitve s programi vadbe, s poudarkom na varnosti in udobju, ne glede na zastavljene cilje.

Delovni protokoli
Ambicija Mad-Up-a, da bi bil dostopen vsem, je privedla do integracije obsežnih programov usposabljanja in rednih posodobitev naprav. Naprava zagotavlja vizualne in zvočne povratne informacije v realnem času prek zaslona na dotik.

Dvostranski sistem
MAD-UP Pro ponuja dva ločena kanala za hkratno vadbo dveh različnih uporabnikov ali dveh udov enega uporabnika na isti napravi. Fiziološki podatki se merijo ločeno, kar omogoča dve popolnoma avtonomni seji.

Dodatki
Regulacijske tlačne cevi so na voljo v različnih velikostih, medtem ko je širina manšete oblikovana za maksimalno udobje in varnost. Dodatne materiale je enostavno razkužiti in ponovno uporabiti.

TUKAJ si lahko preberete študijo razlike med avtomatičnim uravnavanjem pritiska Mad-Up in ostalimi napravami.

Izdelek je dobavljiv po naročilu. Za več informacij pišite na info@fizian.si ali 041 988 917.

Spletna stran proizvajalca z več informacijami: MAD-UP.com

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.