Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Mambo Max Spiky masažni valj, 13x33 cm

NOVO
Mambo Max Spiky masažni valj, 13x33 cm
 

Mambo Max Spiky masažni valj, 13x33 cm

Je vsestranski in popoln penasti valj, opremljen z edinstvenimi konicami ali bodicami za intenzivno masažo mišic in sprožilnih točk.

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: MVS

MVS
 

Cena: 27,50 €

Stanje zaloge: ni na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

Uporaba pritiska - Tako kot fizioterapevt pri masažah uporablja različne dele roke, lahko spreminjate pritisk, ki ga izvajate z valjčkom, z uporabo drugega dela valja. Tako je mogoče uporabiti masažo po meri in sprostitev otrdelih ali mrzlih mišic.

Kaj naredi penasti valj?
Penasti valj ima velik pritisk na mišice in tkiva. To deluje kot masaža za vaše mišice. Zato penasti valj imenujemo tudi valj za sprožitev ali masažni valj. To zmanjša bolečino v mišicah. Zato po športu redno izvajajte vaje s penastim valjem.

Zakaj penasti valj Mambo Max:

✔ Opremljen z udobno in prijetno EVA peno

✔ Opremljen z zatiči/bodicami za intenzivno masažo

✔ Zmanjšanje bolečin v mišicah (po treningu)

✔ Kot masaža

✔ Stimulacija krvnega obtoka

✔ Trening ravnotežja

✔ Z redno uporabo raztegne mišice

✔ Penasti valj lahko uporabite kjer koli in kadar koli želite

Uporabite ta praktičen penast valj, da se znebite teh nadležnih mišičnih vozlov ali da sprostite mišice med ogrevanjem. Foam roller se imenuje tudi fitnes roller ali trigger point roller in je zelo primeren za masažo globokega vezivnega tkiva.

Ta penasti valj je odličen za šport, fitnes, jogo, ogrevanje in fizioterapijo. Ta masažni valj je še posebej priporočljiv za začetnike in napredne športnike ter športnike kot učinkovito orodje za spopadanje z napetimi mišicami. Utori tega fitnes valja imajo edinstveno lastnost, da izvajajo večji pritisk na sprožilne točke, te sprožilne točke so pogosto vzrok za bolečino.

Značilnosti:

- Material: EVA pena
- Barva: Črna
- Barva jedra: Modra
- Premer: 13 cm
- Dolžina: 33 cm

 

Priporočamo tudi:

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.