Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

MVS pilates žogica 21-23 cm

novo
MVS pilates žogica 21-23 cm
 

MVS pilates žogica 21-23 cm

Najbolje prodajana pilates žogica v naši spletni trgovini. Vklučena je tudi cevka za enostavno napihnitev žogice. 

Premer (21-23 cm) je odvisen od napihnjenosti žogice.

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: MVS

MVS
 

Cena: 4,90 € 4,35 € Najboljša cena v 30 dneh: 4,35 €

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

MVS pilates žogica Mambo Max je premera 21-23 cm in je odličen pripomoček za izvajanje pilates vaj, služi pa lahko tudi kot opora za sprostitev mišic.

S pomočjo te mehke žoge boste na zabaven in nekoliko drugačen način učinkovito in dinamično okrepili hrbtne mišice, mišice rok in mišice zgornjega dela telesa pa tudi trebušne mišice. Pri tem se boste tudi sprostili in tako poskrbeli za boljše počutje. Omogoča dinamično in intenzivno vadbo, uporabljate pa jo lahko tudi za (otroško) igro, tudi v vodi. Narejena je iz trpežnega in lahkega materiala. 

  • Barva: antracit
  • Maksimalna obremenitev: 100 kg
 

Priporočamo tudi:

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.