Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Gripit dinamični trak ACTIVETAPE V2 set treh trakov

Gripit dinamični trak ACTIVETAPE V2 set treh trakov
 
 

Gripit dinamični trak ACTIVETAPE V2 set treh trakov

Trije dinamični trakovi različnih širin Activetape v kompletu po posebej ugodni ceni! 

Gripit Activetape je funkcionalni trak, ki pomaga pri razbremenitvi mišic in sklepov, zmanjšuje bolečine in izboljšuje učinkovitost in okrevanje. V novi, izboljšani V2 verziji s spominskim materialom, ki se tudi po močnem raztezanju vrne v prvotno obliko.

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: Gripit

Gripit
 

Cena: 72,00 € 57,60 € Najboljša cena v 30 dneh: 57,60 € ali od 10.62 €/mesec × 6 x 10,62 € 3 x 21,00 € Več o nakupu na obroke Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberite "Nakup na obroke - Leanpay."
| Samo za državljane Slovenije.| Only for the citizens of Slovenia.|

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

Kaj je ActiveTape in komu je namenjen

Gripit Active je nov in izredno zanimiv izdelek za vse, ki pri svojem delu uporabljajo kineziološke trakove, od začetnikov do izkušenih. Razvit, preizkušen in  testiran je s strani vodilnih avstralskih fizioterapevtov.  Lahko bi ga opisali kot "funkcionalni trak", ki pomaga pri razbremenitvi mišic in sklepov, zmanjšuje bolečine in izboljšuje učinkovitost in okrevanje. Gripit Active je večsmerno raztegljiv, nizko alergen (brez lateksa ali cinkovega oksida) ima gladko strukturo in je udoben za nošenje. Gripit Active je sestavljen iz mešanice najlonske in bombažne tkanine, kar mu daje lahkotnost in prijeten občutek na koži, je trpežen in se dobro ujema z vsemi oblikami in velikostmi telesa. Njegova uporaba je varna in lahko ga uporabljajo tudi otroci in nosečnice.

 Večsmerno raztezanje in oprijem

Gripit Active se od tradicionalnih kinezioloških razlikuje v tem, da je zelo elastičen in se razteza v obe smeri (več smeri), kar pomeni, da se lahko tesno prilega okoli sklepov in delov telesa, kar omogoča maksimalno in popolno dinamično podporo. Ker mišice ne delujejo le v eni ravnini gibanja in so običajno večsklepne lahko trak simulira funkcije mišic in gibanje sklepov, s čimer pomaga pri gibanju skozi več ravni. Poleg tega Gripit Active nima toge končne točke in zato omogoča popolno gibanje sklepov, mišic in telesa (omogoča podporo, vendar ne omejuje gibanja).

Gripit Active ima vrhunsko tehnologijo lepila, ki zagotavlja, da bo zdržalo vse športne, rekreativne in delovne pogoje. Prav tako je izdelan iz zračnega materiala, ki se hitro posuši in zagotavlja odbijanje vode, tako da je idealen za tuširanje, plavanje, vodne športe in tudi občutljivo kožo.

Glavne značilnosti oziroma prednosti ACTIVE TAPOV so:

1. Trakovi ACTIVETAPE so narejeni iz spominskega materiala, ki tako vedno držijo svojo prvotno obliko. Tudi po tem, ko jih raztegnemo, ostanejo kompaktni in  se vrnejo v prvotno stanje. Poglejte v videu spodaj: 

 2. Trak ACTIVE TAPE je narejen iz vodoodpornega materiala. 

3. Poseben, spominski material, ki tudi po raztegu obdrži svojo prvotno obliko.

4. ACTIVE TAPE je raztegljiv v vse smeri -  v stran se raztegne 80% glede na vzdolžni razteg, medtem ko se konkurenčni podobni trakovi do okoli 20%. Poglejte v videu: 

Uporaba

Gripit Active trak je najbolje uporabiti z Gripit aktivno metodo tapinga. Te se boste imeli prav kmalu priložnost naučiti od vrhunskega športnega fizioterapevta iz Avstralije, ki bo prišel k nam predavat o tehnikah uporabe teh revolucionarnih trakov. 

Nalepimo ga na razteg na del telesa v skrajšanem položaju. Ko je trak ustrezno nalepljen zagotovi mehansko pomoč sklepu ali mišici. Gripit Active bo omogočil popolno premikanje in bo s tem, ko se razteza med gibanjem lahko absorbiral silo (obremenitev) in upočasnil gibanje (zmanjšana obremenitev ekscentričnega krčenja). Zaradi elastičnih odpornih razteznih lastnosti se lahko uporabi za prenos absorbirane energije v pomožno gibanje (pomoč koncentrične delovne obremenitve). To je lahko koristno pri zmanjševanju bolečine, izboljšanju delovanja mišic in sklepov ter posledično izboljšanju gibanja, moči. Gripit Active pomaga absorbirati obremenitev in jo usmerja tako, da pomaga pri liniji mišične sile, pri čemer zmanjšuje količino dela, ki ga mora narediti mišica za ustvarjanje energije (zmanjšanje obremenitve mišic). Ta učinek ima lahko dodatne pozitivne učinke kot je na primer  zmanjšanje bolečine, zmanjšanje utrujenosti in presnove, izboljšanje cirkulacije in zdravljenje s pomočjo delovanja črpanja mišic in izboljšanjem motoričnega nadzora preko proprioceptivnih vložkov na koži. Lahko rečemo, da Gripit Active pomaga, da je telo brez bolečin in bolj učinkovito. Nič čudnega, da ga športniki obožujejo!

Za razliko od ostalih kinezioloških trakov, ki se ne lepijo na drug trak, se Gripit Active dobro prilega tako na  koži kot samemu sebi, kar pomeni, da lahko uporabite več plasti traku za povečanje učinka razbremenitve mišic medtem ko gibanje še vedno ni omejeno.  Gripit Active, Funkcionalni Kineziološki trak, ki razbremenjuje.

V SETU SO TRAKOVI: 1 trak 5cm x 5m, 1 trak 7.5cm x 5m, 1 trak 10cm x 5m

  • Pomaga pri razbremenitvi sklepov in mišic,
  • zmanjša bolečino
  • izboljša gibljivost, moč
  • pomaga pri okrevanju
ACTIVE TAPE ni enak kineziološkim trakovom!
  • omogoča razbremenitev sklepov/mišic
  • omogoča več kot 250% razteg
  • na sklepe se aplicira v skrčeni poziciji
  • je popolnoma vodoodporen
  • raztegljiv v več smeri
  • mnoge sklepe (ki imajo več kot 150 stopinj gibljivosti) razbremeni v kateremkoli položaju

 

 

Priporočamo tudi:

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.