Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Hypervolt 2

AKCIJA
Hypervolt 2

Hypervolt 2

Originalni Hypervolt z nekaj resnimi nadgradnjami - lažji, močnejši in na novo oblikovan ergonomski ročaj. Zagotovite svojim mišicam dnevno olajšanje. Hitro se ogrejte, ostanite ogreti in pospešite okrevanje doma in na treningu – tako bodo mišice pripravljene na vse napore!

Darilo: Fizian bidon

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: Hyperice

Hyperice
 

Cena: 349,00 € 215,00 € Najboljša cena v 30 dneh: 239,00 € ali od 10.51 €/mesec × 24 x 10,51 € 12 x 20,12 € 6 x 39,35 € Več o nakupu na obroke Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberite "Nakup na obroke - Leanpay."
| Samo za državljane Slovenije.| Only for the citizens of Slovenia.|

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

Boljši kot kdajkoli prej
Masažna pištola Hypervolt 2 ima izboljšano ergonomsko obliko, zmanjšano težo in tri hitrosti, ki vam pomagajo, da se vrnete v športno aktivno življenje hitreje in bolje pripravljeni.

Tiho šepetajte
Ne ustavljajte svoje najljubše pesmi ali najljubše oddaje. Z patentirano tehnologijo QuietGlide® boste rekli »ahhh«, ne »ššš«.

Regeneracija na zahtevo
Integrirano s HyperSmart™ je enostavno najti načrte za ogrevanje in okrevanje, ki vam bodo pomagali, da se boste bolje počutili in se gibali s postopnim strokovnim vodenjem prek aplikacije Hyperice, povezane z Bluetooth® (Uporaba aplikacije preko bluetootha je opcijska, masažna pištola deluje normalno tudi brez nje).

Navodila za uporabo nastavkov:
Na splošno velja - Nastavek v obliki metka je za natančno obdelavo problematičnih področij in sprostitev sprožilnih (trigger) točk. Nastavek vilice z zaobljenimi konci za specifična področja (stopala, podlakt). Krogelni nastavek za večje površine (stegna, meča, ramena). Ploščat nastavek za manjše in bolj goste mišične skupine (meča, prsi). Blazinica za občutljive predele.

Tehnične lastnosti:

  • Teža: 820g
  • Velikost: 19x6,35x24,10 cm
  • Čas uporabe z enim polnjenjem : 3 ure
  • Hitrost: 3 hitrosti 
  • Motor: Brezkrtačni motor z visokim navorom 60 W
  • Bluetooth®: Hypervolt se preko Bluetooth® poveže z aplikacijo Hyperice (za avtomatsko kontrolo hitrosti - opcijsko)
  • Senzor tlaka: Patentirana tehnologija senzorja tlaka™ prikazuje, kolikšen pritisk se izvaja
  • TSA odobreno: Odobreno s strani TSA za ročno prtljago
  • Nastavki za glavo: 5 (vilice, krogla, blazina, plošča, metek)

Kaj je vključeno v vaš Hypervolt 2:

  1. Masažna pištola Hypervolt 2
  2. Napajalnik + adapterji: Da bo vaša naprava napolnjena ne glede na to, kje ste
  3. Nastavki za glavo (5): Prilagodite napravo tako, da najbolj ustreza območju, na katerega ste osredotočeni
  4. Torbica za nastavke

Podprto z neodvisnimi znanstvenimi študijami. | PDF | Če bi želeli prebrati celotne študije nam pišite na info@fizian.si

 

Odlično se dopolnjuje z:

Priporočamo tudi:

 

Mnenja

Izdelek priporoča

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.