Hyperice regeneracija mišic!

Za hitro regeneracijo in osvežitev mišic >

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Cryopush by RehabMedic

Cryopush by RehabMedic

Cryopush - Kompresijski in hladilni sistem + dodatki

Preprosta uporaba, primerna za športne klube, ordinacije ali domačo uporabo. - Krioterapija - Kompresijski sistem - Anatomsko oblikovanje - Preprost vmesnik

Za drugačno kombinacijo manšet pošljite povpraševanje na info@fizian.si

CELOTEN OPIS

Proizvajalec: RehabMedic

RehabMedic
 

Cena: 526,35 € 499,00 € Najboljša cena v 30 dneh: 499,00 € ali od 13.29 €/mesec × 48 x 13,29 € 36 x 16,98 € 24 x 24,39 € Več o nakupu na obroke Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberite "Nakup na obroke - Leanpay."
| Samo za državljane Slovenije.| Only for the citizens of Slovenia.|

Stanje zaloge: na voljo

Izdelek trenutno ni na zalogi. S klikom na gumb nam pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo kdaj bo na voljo ali vam priporočili podoben izdelek.

 
 
 

Indikacije za uporabo

Sistem pulzne hladne kompresije se v glavnem uporablja za pooperativno oskrbo in akutne poškodbe za zmanjšanje edema, otekline in bolečine. Uporablja se lahko v bolnišnicah, ambulantah, športnih treningih in doma pod vodstvom zdravstvenega delavca.

Kako deluje

Gre za sistem, ki je sestavljen iz t.i. hladilnika v katerega damo mrzlo v primeru hladilne ali toplo vodo (v primeru grelne terapije). Če želimo še posebej mrzlo terapijo v vodo lahko dodamo kocke ledu. Hladilnik je preko cevke povezan z manšetami, ki jih pritrdimo na želeno mesto in te prečrpajo vodo do manšete.

Manšete lahko pritrdimo na gleženj, koleno, kolk, hrbtenico ali ramo. Cryopush omogoča dinamično kompresijo. Pulzacija omogoča, da se tekočine na splošno in prek limfnega sistema učinkoviteje izločajo iz telesa. Izbiramo lahko med devetimi različnimi programi. Omogočajo 3 stopnje tlaka  (nizki, srednji in visoki) in omogočajo ciljno zdravljenje.

Vsebina kompleta:

- hladilna enota
- AC polnilec
- Priključna cev
Izbrane manšete: rama, koleno, gleženj, hrbet, noga
- Opcijsko: Torba za prenašanje -> pišite na email info@fizian.si

Tehnične specifikacije

  • AC napajanje: 100-240V, 50/60 Hz
  • Enosmerni izhod: 12V / 2A
  • Raven tlaka: 60mmHg-120mmHg -  Predstavlja pritisk, ki ga ustvarja manšeta (krožeča voda) proti sistemu v uporabi. Razdeljen na 3 stopnje: nizka-srednja-visoka
  • Raven temperature: 0°C - 25°C (Spremenljivo glede na vneseni led, prikazuje temperaturo v realnem času znotraj sistema)
  • Hrup: manj kot 50 decibelov
  • Teža: 1,78 kg prazno
  • Prostornina: največ 3,6 L
Kontraindikacije

1. Nosečnice, bolnice s hipertenzijo, diabetesom in motnjami krvnega obtoka, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.
2. Ne uporabljajte na odprtih ranah.
3. Ne uporabljajte, če ne prenašate hladnega stiskanja.
4. Ljudje z žilnimi boleznimi tega izdelka ne smejo uporabljati.

Artikel je na voljo. 

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA NAŠE

E-NOVICE

Želite spremljati najnovejše akcije in novice ter slediti zanimivim in koristnim namigom? Potem se naročite na e-novice Fizian.

 
    1. Fizian d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
SLEDITE NAM NA

SOCIALNIH OMREŽJIH

FB IG YT
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.